συσπασιόν

φέτος, θέλω να ξαναπιάσουμε εκείνο το παλιό habit, τα ονοματάκια που βγάζαμε την εποχή που όλοι πηγαίναμε στο ‘λάμδα’ και για τον κάθε θαμώνα είχαμε βγάλει κι από ένα… ‘η μερκάλη’ για εκείνον που κουνιότανε πολύ-από την κλίμακα μέτρησης σεισμών-, ‘ η αγιάζη’ για κείνο το αγόρι που περπατούσε λες και το παιρνε ο άνεμος, ‘η κουφοντίνα’, για τον ντίνο που δεν άκουγε καλά, ‘η σπασμένη καρέκλα’-αυτό το είχες βγάλει εσύ αγάπη- επειδή το παιδί ‘έγερνε’ κάπως, η ‘κομοδινούλα’ για εκείνο τον φίλο της σίντυς που ήτανε κοντούλης και stocky, -αυτό το είχα βγάλει εγώ- ‘η τηγανιά’ για τη μελαγχολική πριγκίπισσα του dark, που το πρόσωπό του ήτανε τόσο επίπεδο και η μύτη τόσο εξαφανισμένη που ήταν σαν να του χανε φέρει τηγάνι στα μούτρα. κι άλλα κι άλλα,…’η συσπασιόν’, ‘η πίτσα’, είχε πολλά σπυράκια ο καημένος, ‘η μέδουσα’, ‘η φρουί ζελέ’ και το άλλο το κορυφαίo, ‘η σφουγγαρίτσα’ για εκείνο το ψηλό, όμορφο παιδάκι με τα πολύ, μα ι-δ-ι-α-ί-τ-ε-ρ-α πολύ, σγουρά μαλλιά.

που θα βγάλουμε ονόματα? δεν ξέρω, γκάζι δε βγαίνω πάντως. βρωμάει πάστωμα, έτσι δε λέγεται όταν πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο? υπάρχει πολύ despair πίσω απ’ αυτό το συνεσταλμένο, νοικοκυρεμένο outing…τι θα κάνω εγω? εεε, τα γνωστά… θα κατεβώ στους φίλους μου τα ρωσάκια στον κεραμεικό [λείπανε τα χριστούγεννα, πήγα μόνο μια φορά βέβαια… τα υδροαποχετευτικά τελείωσαν? αν όχι, θα είναι και οι εργάτες εκεί], λίγο μεταξουργείο, στο σύνταγμα πρόσεξα τελευταία φορά έχει πάρα πολύ κίνηση, γίνεται καλό παιχνίδι…

[ο σ. έχει κάνει κονέ με πολλά τσόλια από την επαρχία, τι λες? θες να τον ρωτήσω?]

μύκονο? δεν ξέρω…να το δούμε. πήγες πέρσι smokin’ jo? τα είχατε σπάσει big time, no?… μέσα, ναι… να την πέσουμε στο πεζούλι και να χαζεύουμε. αλλά πάλι δεν ξέρω αγάπη, εκεί τα ονόματα θα ψιλομοιάζουνε…’κορίτσι που διψάει για σπέρμα ένα’, ‘κορίτσι που διψάει για σπέρμα δύο’, ‘κορίτσι που διψάει για σπέρμα τρία’, ‘κορίτσι που διψάει για σπέρμα τέσσερα’ ..

καλά, θα δούμε από κοντά, αυτά για την ώρα.

σε φιλώ,

η καλή σου φίλη

κέιτι κέιτ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: